Nieuws


Home     Contact     Leerlingen     Leerkrachten     Bibliotheek


Beste hobotheekbezoeker,

 

Bij het begin van een nieuwe website als deze hoort een speciaal woordje uitleg.

De website is ontstaan als eindproject voor mijn hobostudies en als eindwerk voor mijn lerarenopleiding. Het was (en is) mijn bedoeling zoveel mogelijk mensen te bereiken en te informeren. In een tijdperk van computers en internet is de keuze voor een online communicatiekanaal dan ook evident.

Ik vind het een heel grote uitdaging om deze site in de toekomst te mogen onderhouden en uitbouwen tot een uitgebreide, veel-omvattende (ik durf niet "allesomvattende" zeggen) bibliotheek, waar je op je gemak in kunt rondneuzen. Net zoals in een echte bibliotheek, wil ik een rustige omgeving creŽren, vandaar dat u geen "toeters, bellen en flikkerende lichten" moet verwachten.

Alle feedback over deze site is meer dan welkom! Het is dan ook mijn hoop en mijn stille droom dat ik in de toekomst niet alleen deze site onderhoud. Ik heb nog heel wat ideeŽn voor artikels en voor de uitbouw van de hobotheek, maar alle voorstellen zijn welkom! Het summum zou natuurlijk zijn dat u zelf achter de PC gaat zitten en uw artikel doorstuurt...

In de toekomst zal hier, telkens wanneer de site geŁpdate wordt, een overzicht verschijnen van alle nieuwigheden op de hobotheek.

Tot slot wil ik alle mensen bedanken die tot nog toe meegewerkt hebben aan de realisatie van deze site: mijn vriendin Joke, Bram Nolf, Andrť Deboeure, Stefaan Verdegem, Dirk Boehme, Christine Devos en alle anderen...

 

Ik wens u heel veel surf- en leesplezier in de hobotheek!

Klaas

 

Naar de homepage